REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 §                                                              24.5.2018

 

Rekisterin pitäjä            Turnipsi & Tuhatkauno

                                   y-tunnus 2816802-4

                                   Kiiskilänkatu 13, 15340 Lahti

                                   posti@turnipsi.fi, puh. 0401529002

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa on Saara Kuurne, jonka tavoittaa yllä olevien yhteystietojen kautta.

 

Rekisterin nimi: Turnipsi & Tuhatkaunon asiakas- ja markkinointirekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on ensisijaisesti yhteydenpito asiakkaisiin ja laskutus. Rekisterin tietoja käytetään myös myyntiin ja markkinointiin, palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen sekä verkkosivuston käyttäjäanalyysiin.

 

Verkkosivostolla turnipsi.fi käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

 

Rekisteri sisältää rekisteröidyn nimen ja yhtestietoja, kuten osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Organisaatioista rekisterissä on myös y-tunnus ja toimiala. Näiden tietojen lisäksi rekisterissä on tiedot asiakkaan tilaamista töistä, niiden toimittamisesta ja laskutuksesta.

 

Rekisterin tiedot ovat peräisin rekisteröidyltä itseltään yhteydenoton tai asiakaskampanjan kautta sekä tilattujen töiden kautta. Organisaatioiden tietoja tarkistetaan ytj-tietopalvelusta.

 

Rekisteriin kerättyjä tietoja ei luovuteta Turnipsi & Tuhatkaunon ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisterin tietoja ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle.

 

Rekisteri on tallennettu suojatuille palvelimille. Kaikkiin rekisteritiedostoihin pääsy on suojattu pääkäyttäjän salasanalla. Rekisterin fyysinen aineisto säilytetään lukkojen takana.

 

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää nähdä tai poistamaan kaikki häntä koskevat tiedot rekisteristä. Tästä poikkeuksena on yrityksen kirjanpidossa olevat henkilötietoja sisältävät tositteet, jotka voidaan poistaa vasta, kun niitä on säilytetty Suomen kirjanpitolain mukaisesti kuusi vuotta.

facebook image
instagram link

 040 152 9002

posti@turnipsi.fi

y 2816802-4

© 2018 Turnipsi & Tuhatkauno. Kaikki oikeudet pidätetään.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now