SUUNNITTELU & KONSULTOINTI

PUUTARHA ON PARHAIMMILLAAN TOIMIVA JA KAUNIS!

JOSKUS SITÄ VAAN JÄÄ ITSE JUMIIN OMIEN IDEOIDEN KANSSA, VAIKKA KUINKA PUUTARHASSA MÖYRIMISTÄ RAKASTAISI. VÄHÄN NIINKUIN KOKATESSA JÄÄ JUMIIN SAMOIHIN MAUSTEISIIN...

Turnipsi & Tuhatkaunon puutarhurilta saat apua puutarhahaaveidesi toteuttamiseen tai puutarhapulmiisi sekä suunnittelun että konsultoinnin muodossa, olipa pihasi hyvin hoidettu puutarhakeidas, josta puuttuu se jokin, tai täysin villiintynyt vuosikymmeniä vanha pihapiiri.

 

Suunniltamat pohjautuvat asiakkaan eli sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi tehden pihasta toimivan ja kauniin. Suunnittelma on paikallaan silloin, kun piha tai sen osa kaipaa kokonaisvaltaista uudistusta. Laitetaanko uusiksi vaikkapa sisääntulon istutusryhmä, parveekkeen ruukkupuutarha tai kasvimaa?

Turnipsi & Tuhatkaunon suunnitelmat sisältävät pihan aluejaot, materiaalit ja kasvillisuuden, haluttaessasi myös seikkaperäiset istutussuunnitelmat ja toteutusohjeet tee-se-itse-puutarhaan. Suunnitelmissa käytettävät kasvit pärjäävät vaihtelevissa Pohjoisen säissä. Kasvit valitaan sopiviksi juuri omalle kasvupaikalleen ja vahva painotus on kestävillä perinnekasveilla sekä kasveilla, jotka tukevat toimivaa ekosysteemiä.

Turnipsi & Tuhatkaunon puutarhuri suunnittelee myös hyötypuutarhasi ja tekee halutessasi viljelysuunnitelman, josta löydät kasvilajit ja lajikkeet, niiden määrät, viljelytoimien ajankohdat, tarvittavat materiaalit ja työvälineet ja viljelykierron.

Voit tilata myös Turnipsi & Tuhatkaunon puutarhurin konsultointikäynnille, jos kaipaat ideoita, neuvoja tai ulkopuolista näkökulmaa johonkin pihan osaan, projektiin tai hoitotöihin. Aiheena voi olla vaikka pihan polkujen paikat, kasvien ryhmittäminen toimiviksi kokonaisuuksiksi, kasvimaan viljelykierto tai miten lisätä monimuotoisuutta. Käynnin aikana tehdään lennossa luonnoksia, mietitään sopivia kasveja, materiaaleja tai toteutustapoja. Käynti kestää yleensä tunnista kolmeen tarpeen mukaan.

Näin se käy: ota yhteyttä, niin jutellaan olisiko suunnitelma vai konsultointi osuvampi juuri sinun tarpeeseesi. Jos suunnitelma vastaa paremmin tarpeitasi, tulen tutustumiskäynnille, jonka jälkeen annan suunnittelutyöstä hinta-arvion tai tarjouksen. Tai sitten tulen yksinkertaisesti konsultointikäynnille. Kun suunnitelma tai konsultointikäynti on tehty, voi siirtyä lapiohommiin. Ne voit tehdä joko omin voimin, tilata puutarhurin lapion varteen tai sitten tehdään yhdessä.

IMG_0450
aita rönsyää
parvekesuunnitelmsa
windmill-1753460
facebook image
instagram link

 040 152 9002

posti@turnipsi.fi

y 2816802-4

© 2018 Turnipsi & Tuhatkauno. Kaikki oikeudet pidätetään.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now