SUUNNITTELU & KONSULTOINTI

PUUTARHA ON PARHAIMMILLAAN TOIMIVA JA KAUNIS!

JOSKUS SITÄ VAAN JÄÄ ITSE JUMIIN OMIEN IDEOIDEN KANSSA, VAIKKA KUINKA PUUTARHASSA MÖYRIMISTÄ RAKASTAISI. VÄHÄN NIINKUIN KOKATESSA JÄÄ JUMIIN SAMOIHIN MAUSTEISIIN...

Turnipsi & Tuhatkaunon puutarhurilta saat apua puutarhahaaveittesi toteuttamiseen tai puutarhapulmiisi sekä suunnittelun että konsultoinnin muodossa, olipa pihasi hyvin hoidettu puutarhakeidas, josta puuttuu se jokin, tai täysin villiintynyt vuosikymmeniä vanha pihapiiri.

 

Suunniltamat pohjautuvat asiakkaan eli sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi tehden pihasta toimivan ja kauniin. Suunnittelma on paikallaan silloin, kun piha tai sen osa kaipaa kokonaisvaltaista  uudistusta. vaikkapa sisääntulon istutusryhmä, parveekkeen ruukkupuutarha tai kasvimaa,

Turnipsi & Tuhatkaunon suunnitelmat sisältävät pihan aluejaot, materiaalit ja kasvillisuuden, haluttaessasi myös seikkaperäiset istutussuunnitelmat ja toteutusohjeet tee-se-itse-puutarhaan. 

Suunnitelmissa käytettävät kasvit pärjäävät vaihtelevissa Pohjoisen säissä.  Ne valitaan sopiviksi juuri omalle kasvupaikalleen ja vahva painotus on kestävillä perinnekasveilla sekä kasveilla jotka tukevat toimivaa ekosysteemiä.

Turnipsi & Tuhatkaunon puutarhuri suunnittelee myös hyötypuutarhasi ja tekee halutessasi viljelysuunnitelman, josta löydät hyötypuutarhasi kasvilajit ja lajikkeet, niiden määrät, viljelytoimien ajankohdat, tarvittavat materiaalit ja työvälineet ja viljelykierron.

Turnipsi & Tuhatkaunon puutarhurin voi tilata myös konsultointikäynnille, jos kaipaat ideoita, neuvoja tai ulkopuolista näkökulmaa johonkin pihan osaan, projektiin tai hoitotöihin. Aiheena voi olla vaikka pihan polkujen paikat, kasvien ryhmittäminen toimiviksi kokonaisuuksiksi, kasvimaan viljelykierto tai miten lisätä monimuotoisuutta. Käynnin aikana lennossa tehdään luonnoksia, mietitään sopivia kasveja, materiaaleja tai toteutustapoja. Käynti kestää yleensä tunnista kolmeen tarpeen mukaan.

Näin se käy: ota yhteyttä, niin jutellaan olisiko suunnitelma vai konsultointi osuvampi juuri sinun tarpeeseesi. Jos suunnitelma vastaa paremmin tarpeitasi, tulen tutustumiskäynnille, jonka jälkeen annan suunnittelutyöstä hinta-arvion tai tarjouksen. Tai sitten tulen konsultointikäynnille. Kun suunnitelma tai konsultointi on tehty, voi siirtyä lapiohommiin. Ne voit tehdä joko omin voimin, tilata puutarhurin lapion varteen tai sitten tehdään yhdessä.

IMG_0450
aita rönsyää
parvekesuunnitelmsa
windmill-1753460
Onko luontokappaleitten tarkkailu ja luonnon monimuotoisuus just sun juttu?
Saatat löytää jotain kiinnostavaa täältä!
Vai haluatko kasvattaa itse puhdasta, maistuvaa ja terveellistä ruokaa?
Kurkkaa mitä täältä löytyy!
facebook image
instagram link

 040 152 9002

posti@turnipsi.fi

y 2816802-4

© 2018 Turnipsi & Tuhatkauno. Kaikki oikeudet pidätetään.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now